2014-10-11

A Chemtrail előnyei


 



Mielőtt cinizmussal vádolna valaki is, a cím jelentése nem egyéb mint az „ismeretlen hatalom” képzelt összejövetelén elhangzó beszámoló esetleges része. Miután teljes az információ zárlat és a médiák,tudományos körök,és a mindennapos meteorológia, hallgat mint sz@r a fűben. A gondolkodás mint szellemi reakció a vágóhídra terelt marha utolsó próbálkozásával feltételezem,hogy amit látok és végre hajtanak valamilyen indokok és célok alapján valósul meg. Valakiknek megéri eszméletlen sok pénzt beleölni és felheccelni a világ lakosságának egy -jelenleg- szűk rétegét.

Nos.
  • A kialakuló felhők eltakarják a napot,így az alternatív energia hordozók mint a naperőművek,(napelemek,üvegházak...stb.) rosszul működnek majd.
  • Csökken az UV/kozmikus sugárzás.
  • Bizonyos takarás mellett,nem figyelhetők meg a csapatmozgások az űrből.
  • A kiszórt permet tartalmazhat bármilyen élettani módosító szert (vegyi anyagot,mérget,gyógyszert,baktériumot,vírust)
  • A légitársaságok is bekapcsolódhatnak az adott permetezgetésbe,miután gazdaságosabb,mint utasokat szállítani,- ha jól megfizetik.
  • A kialakuló felhőrétegek visszafogják az éjjeli kisugárzást és evvel növelik a föld felmelegedését.
  • A föld felszíni vízkészletéhez képest rendkívülien csekély a felhők víztartalma,ezért a valódi üvegház hatás fokozásával egy lavina szerű felhő alatti felmelegedés egy a Vénusz légköréhez hasonló folyamatot indíthat be,amelyet azután semmilyen erővel nem lehet visszafordítani. A felszíni hőmérséklet elérheti a 4-600 Celsius fokot.
  • A nano részecskék gáz alapú kolloid csomókat képezhetnek, amelyek öngyulladással (villámlás) heves (katasztrófa méretű) robbanásokat alakíthatnak ki a légkörben.
  • Megjósolhatatlan és elképzelhetetlen maga-katasztrófát válthat ki egy Geoingenering nagyságrendű beavatkozás a légkör különböző vegyi anyagokkal való terhelése nyomán. Hasonlóan a termőföldek ,talaj,vizek eddig is szét fertőzött ipari méretű rombolásait véve alapul.
  • Ön-gerjesztett üzlet. Adott érdekcsoport a médiával és a korrupt tudományos műhelyekkel hisztériát kelt az adott „ismeretlen hatalom „ amúgy- tökhülye döntéshozói előtt és beindult a „katasztrófa vircsaft”

A javaslat terméseztessen nem teljes és amatőr-szintű.

Ebben a történeti távlatban már egyenes beismerésre nem kerülhet sor. Ugyan akkor a rendszer hibája a kivédhetetlen árulás -ez korpuszkuláris determinancia- és egyre erősödő lélektani nyomás nehezedik a végrehajtó állományra. Globális méretűvé válik a lelkiismeret furdalás az amúgy „normális” emberekben akik részesei ennek a gyalázatos, hitvány, kísérlet sorozatnak.



F.M.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése