2014-04-07

Ügyetlen ügynökök




A világ forrong,örömében és bánatában.
Mint a zubogó víz lobog teljes valójában. Semmi nincs a helyén és semmi sem mozdulatlan. Új idegszálak hálózzák be a földet. Jött,láttuk és meggyőzött. INTERNET a neve. Lehet szeretni, utálni, de mellőzni nem. Szépen lassan,szinte észrevétlen a kutató műhelyek asztalairól becsöpögtek otthonainkba az új kétoldali ismeret cserére alkalmas gépek.
Valóban ?
Beszélnek hozzánk,többnyire kérdeznek,sunyi alattomos ártatlan szavakkal. Mi pedig válaszolgatunk. Nemlétező csoportok,csomók keletkeznek emberi gondolatok,indulatok mentén. Fájdalmak,sérelmek,rajongások,vádak és ítéletek kavarognak széltébe hosszába. Sirató falak,vérbíróságok,egymás megszégyenlése,lealázása. Csalfaságok,lopások,üzérkedések,árulások.
De mindig kilóg a lóláb. Az embert a szavai veszejti el. Mindig és örökké. Ez alól az Internet sem kivétel. Mint amikor felszáll a köd,eloszlanak a felhők, úgy áradnak felénk a rejtett ismeretek.

Az Internet létrehozói már a kezdet kezdetén tudták,milyen lépéseken keresztül, hova fogunk eljutni. A „nagy nyíltság” előnyei és hátrányai kerültek a mérlegre és a Pénz tulajdonosai úgy döntöttek megéri ez a látszat szabadság hátrányaival együtt és a végletes átláthatóság előnyei között kialakuló üzleti nyereség haszon lesés.

Valóban !
Lettek nyertesek és vesztesek,mint minden új műszaki találmány esetén.
A nagy nyerő a kereskedelem. Ez nem lehet vitás hiszen a reklám keresztül kasul befonja minden kattintásunk,minden látogatásunk oldalát. A nagy vesztes a média és érintőlegesen az ügynök világ.

Valljuk meg,nem is bánjuk.

Minden ember megveti őket,még a megbízóik is. Hitvány gané fajta. Az ismeret,többnyire hamis kufár zsoldosai ők.
A média az az, a tájékoztatás ügynöki hálózat kezében van amióta hangot és jelet vet az ember. Ment ez szépen lassan és igen hatékonyan,s jutottunk egy olyan világállapotba amikor elérte saját határát. Hatalma megtöretni látszik. Szónoklatok,prédikációk,könyvek,újságok alapján telepedett ránk. Majd, új lelemények szálltak be a ringbe,telefon,rádió,TV. Ezek hatékonysága már már mindent felül múlt. De nem tiltakoztunk mert nem volt kinél és úgy találtuk „szórakozunk” nem, velünk szórakoznak.
Az Internet gyerek cipőjében jár. Ügynökei beköltöztek a titkos szolgák irodáiba. Ügyes kamaszok írják a szoftvereket. Ki,kivel,mikor,hol,mit szeret,mit választ és mit mond ? Kiket gyűjt maga köré ? Mire készül,mit tervez ? Mire vágyik mire zsong be mitől élvez ? Kit utál,gyűlöl,kíván elveszejteni?
Megy a versenyfutás a lelkekért. Megy a harc az ismeretekért. Az első megrendelő a kereskedő, Mögötte ott liheg a kémelhárítás. De nem hagyhatjuk ki a szarkeverőket sem akiknek ügynöki feladata a lázítás,bajkeverés,dezinformálás,lehülyítés. Kiket kell követni ? Na,nem az utcán. Kikre figyelnek mások ? A nagy veszély,hogy valaki kikerül a rendszerből. Akinek nincs Facebookja az vagy ügynök,vagy terrorista. Karrierek alapozódnak -hibásan – az Internetes sikerekre.

Ádáz és vérre menő harc dúl a kapcsolgató rajongókért. Hízelgés,egymás rajongó túl dicsérete tart egybe számtalan honlap szektát. A tulajdonos mint pók a háló sarkában lesi a beérkezőket.

A naiv balgák,honlapjai sebezhetően nyíltak és őszinték. Hamarosan lerohanják a tróger trollok.



A politikai és vallási arénák a legérdekesebbek. Mint tudjuk, pl. Magyarország estében, a kivonuló ruszkik paktumot kötöttek a nyugattal,hogy minden marad a régiben csak a cégtáblát átkel festeni és a piacot kitárva az ipart, mezőgazdaságot felkel számolni. Ezért dúl most a harc.

Az egyik az orosznak adná el az országot, a másik a nyugatnak. Na,ehhez rengeteg gané ember kellet,hogy le lehessen vezényelni zökkenő mentesen. Igen ám !- mondom,ahogy a mesemondó emeli a tétet. Még abban is gilt volt,hogy a katonai hírszerzés orosz része marad ,a belügyi pedig nyugati elemek,szimpatizánsok alkotják majd. Ezért kikellet önteni a bilit és menesztve lett egy rakás moszkovita ügynök. Hova lettek ? Felszívódtak,de velünk vannak. Helyzetet bonyolítja,hogy Móricka sem maradhat ki a buliból. Miután ők a sógorok egyetemein tanulják a hazaszeretet, egymásnak feszül - a szemünk előtt - a három hazaáruló csoport.

Moszkovita – Móricka – Soros. ÜGYNÖKÖK ,de nem a javából - az aljából.

A magyar meg pislog és fogalma sincs mennyire esélytelen.

Nyugodjon meg mindenki. Ez így marad örökre. Az ügynök halála, csak a mesében lehetséges. Konspirálnak szervezkednek és felosztják a hatalmat,pénzt,befolyást,előnyt. Sok naiv ember azt képzeli az " igazi ügynökökről" van lista. Csacsi gyerek ! Nincs ,de pechjükre felismerhetőek. Hogyan ? Egyoldalúak,mint a félszeg úszó hal. Asszimetrikus agyú, asszimetrikus itéletü torzszülöttek. Képtelenek a dialiktikára- Monolaktikusok. 

A kevert etnikumú országok politikailag igazi tűzfészkek. (A Moszkovitának semmi köze az orosz emberekhez, sem Mórickának a „sógorokhoz”, Soros pedig nem az amerikai emberek egyedi megfelelője.)

Mialatt a magyar szellemi elitet leköti a nyelvtörténeti/őstörténeti háború az alatt mesés vagyonok jönnek mennek az országban és keresik a befektetéseket. A magyar marad szolga,cseléd,jobbágy rabszolga,hűbéres,ágyas, iszik ,rontja létfeltételeit. Jó alany a szektáknak,szerencsejátékoknak.

Az ügynökök - sajnos - könnyen felismerhetőek. Min mondtam: ganéból vannak. Buták és önteltek,arrogánsak a mögöttük húzódó manipulátor hamis ígéretei folytán. Többnyire tarkó lövéssel végzik, ha feladják megbízóikat. Vagy önkezűség,miután fölöslegessé vált és nem lát kiutat
Dolgozni nem szeret,mert lustaságra termett. Az ügynök, a pillanat jólétében tartott teremtmény. Valakiknek az eldobható eszköze.

Ez jobbára minden országban így van. Árulókra a kereslet - modern korunkban - mindig nagy.

Az Internet valóságos kavalkádja van a különböző „nemzetmentő”,”hazafias”,”ébredező”,”UFÓ”,szellemvilág””ezoterikus””megváltó”...itt bujkál egy rakás ügynök. Nincs helyük,sem tehetségük a politikához -gyomruk volna.

Minden alternativálódott az Interneten. Minden állításnak az ellenkezőjét is megtalálod. Nem tudsz beütni egy szót,hogy ne legyen találat rá a gugliban.

Dühös büdös bogarak moderálnak akár hova írod meg a véleményed. A mezőny kezd kiismerhetetlen,megbízhatatlan és minőségileg hanyatlóvá válni. Nincs örömed semmilyen közösségben mert a honlapok fenntartása drága és az értelmes,okos,jóindulatú emberek -egyszerűnk – kiveszőben vannak, s a webben kívül tartják magukat.

A Tv mérföldekre lemaradt az Internettől,sem hitelességben,sem szakszerűségben nem éri fel a Youtube -on megtalálható feltöltéseket. Tudjuk 100 % ügyetlen ügynökökből áll a nemzeti és kereskedelmi média. Még töketlenkednek egykét évig és dugába dőlnek. Ugyan ez vár a honlapokat erőltető töketlen ügynökökre is. A „nagyok” minden visznek majd,bár ők sem sebezhetetlenek.

A világ forrong örömében és bánatában.
Tanácstalan a sok hamis próféta ügynöki áradata előtt.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése